ClarkeHopkinsClarke Studio

Collingwood

The new ClarkeHopkinsClarke studio creates a work environment that blurs the boundaries between indoor and outdoor spaces, and supports creativity, productivity and community. The main studio space is located half a level above the foyer / reception area and wraps around a central courtyard that brings light and life into the work environment.

The ClarkeHopkinsClarke Collingwood studio is a built example of our commitment to environmentally sustainable design.  The practical application of passive and active ESD principles and technologies has created a light filled, temperate and healthy work environment.

2009 MBAV Excellence in Construction Awards:
Winner of Excellence in Construction of Commercial Building under $5M Category

2009 AIA Victorian Chapter Architecture Awards:
Shortlisted in Commercial Category

2009 Australian Interior Design Awards:
Shortlisted in Corporate Design Category

  • comm_chc_1
  • comm_chc_2
  • comm_chc_3
  • comm_chc_4
  • comm_chc_5
  • comm_chc_6
  • comm_chc_1
  • comm_chc_2
  • comm_chc_3
  • comm_chc_4
  • comm_chc_5
  • comm_chc_6