Chc Clarkehopkinsclarke 01 Chc Clarkehopkinsclarke 01
Chc Clarkehopkinsclarke 02 Chc Clarkehopkinsclarke 02
Chc Clarkehopkinsclarke 03 Chc Clarkehopkinsclarke 03
Chc Clarkehopkinsclarke 09 Chc Clarkehopkinsclarke 09
Chc Clarkehopkinsclarke 08 Chc Clarkehopkinsclarke 08
Chc Clarkehopkinsclarke 07 Chc Clarkehopkinsclarke 07
Chc Clarkehopkinsclarke 06 Chc Clarkehopkinsclarke 06
Chc Clarkehopkinsclarke 05 Chc Clarkehopkinsclarke 05
Chc Clarkehopkinsclarke 04 Chc Clarkehopkinsclarke 04
 

ClarkeHopkinsClarke Studio

Workspace reflective of CHC's commitment to community and environment

The ClarkeHopkinsClarke studio creates a work environment that blurs the boundaries between indoor and outdoor spaces, and supports creativity, productivity and community. 

The main studio space is located half a level above the foyer/reception area and wraps around a central courtyard that brings light and life into the work environment. 

The large glazed street elevation reflects the heritage warehouse buildings opposite while providing glimpses of the life within, bringing new life to the semi-industrial backstreets. 

The ClarkeHopkinsClarke Collingwood studio is a built example of our commitment to environmentally sustainable design. The practical application of passive and active ESD principles and technologies has created a light-filled, temperate and healthy work environment.

ADDRESS

115 Sackville Street, Collingwood VIC

STATUS

Complete

AWARDS

Excellence in Construction of Commercial Building under $5M Category - MBAV Excellence in Construction Awards, 2009

Commercial Category - AIA Victorian Chapter Architecture Awards, 2009

Corporate Design Category - Australian Interior Design Awards, 2009